zoek
10-12-2013 >>

Un bietje nieuws - week 50

De Sint heeft zijn hielen nog niet gelicht of de Kerstman staat al aan de poort te kloppen. We moeten zwarte piet wel bedanken. Hij heeft zijn roe laten liggen op de Biet. Daar zijn onze mensen prachtige kransen van aan het maken. Iets voor jou? Het is prachtig om te zien al die bedrijvigheid rond om de tuin. In de tuin is het nagenoeg tot stilstand gekomen. Toch kunnen we deze week nog de helft van het pakket voorzien uit eigen tuin. Wij van Traverse zijn daar erg trots op!

Omdat we deze week voor het eerst een eigen product uit de vriezer gaan leveren, kan dat helaas alleen maar voor de mensen die het pakket op komen halen op Ut Rooie Bietje. Maar voor de pakketten die wij wegbrengen hebben we een goede vervanger gevonden in de koolrabi.

Eet smakelijk!