zoek
13-11-2015 >>

Kastanjes poffen in de Airfryer

Toen Saskia haar groentepakket ophaalde bij Ut Rooie Bietje gaven we haar wat kastanjes mee. Dit was nieuw voor haar, dus schreef zij een leuk artikel over hoe men kastanjes kan poffen in de Airfryer.

"In de Airfryer pof je kastanjes veel gemakkelijker en een stuk sneller dan in de oven. Na het poffen moet je ze wel pellen – de schil kan weg. Je eet kastanjes als snack met wat zout. Of je snijdt ze klein en mengt ze door de spruitjes heen. In kersttijd worden ze ook wel gebruikt als vulling van een kalkoen. Kastanjes zijn maar kort verkrijgbaar dus als je ze ergens ziet liggen voor een leuk prijsje: gewoon doen." Lees het hele artikel: 'Kastanjes poffen in de Airfryer' van Saskia. 

Top idee Saskia! 

Biologische groentepakket

Wilt u ook elke week een pakket vol heerlijke biologische groenten van het seizoen ontvangen? Abonneer u dan direct op één van de groentepakketten eventueel met een aantal lekker verse eitjes erbij.