zoek
04-11-2016 >>

Nieuws van het land - week 44

Deze week is het tijd voor poetsen en mooi maken. Het is november en waterkoud 's ochtends. Een goede reden om in de tunnels te gaan werken, waar het droog en een paar graden warmer is.

De peperplanten hebben plaatsgemaakt voor nieuwe zaaisels. Ook al het gereedschap wordt nagekeken en opgepoetst. Een prima klus voor de echte koukleumen. En de zijkanten van de bermen worden afgemaaid met de bosmaaier. Een drukke, productieve week op onze tuinderij dus!

In deze nieuwsbrief lees je natuurlijk wat het groentepakket van de week is. Het is een echte herfstkrat geworden. Ook vind je weer een heerlijk, bijzonder recept: zuurkool lasagne met spinazie en champignons.

Lees direct al het nieuws in onze nieuwsbrief: 'Nieuws van het land - week 44 - 2016'