zoek
10-11-2016 >>

Nieuws van het land - week 45

Ondanks het slechte weer van deze week is er zowel op het land als in de tunnels weer hard gewerkt. In één van de tunnels groeit onze Serifon: een heerlijk bladgewas dat smaakt naar mosterd. De komende week gaan we hier verse bladgroente van maken. 

Verder zijn we bezig geweest met de voorbereidingen van komend teeltjaar. Onze verteerde composthoop wordt verplaatst om ruimte te maken voor een grote lading mest die we gaan gebruiken om het land weer optimaal te maken voor het komende teeltjaar. 

In deze nieuwsbrief lees je natuurlijk wat het groentepakket van de week is. Verder vind je ook nog een bijzonder lekker recept: bietjes risotto met geitenkaas. 

Lees direct al het nieuws in onze nieuwsbrief: 'Nieuws van het land - week 45 - 2016'