zoek
13-09-2017 >>

Donderdag 28 september: Verrijkingsdag

De Verrijkingsdag is een themadag die bedoeld is om mensen te stimuleren hun krachten en talenten te (her)ontdekken en te versterken. Het is voor iedereen die wat wil leren op het gebied van eigen ontwikkeling, herstelproces of verrijking van je talenten, maar ook om mensen te leren kennen en ervaringen te delen. De toegang is gratis en voor iedereen die geïnteresseerd is.

Ook dit jaar is er weer een aantrekkelijk programma. Naast een breed scala aan films, documentaires en muziek worden er verschillende interactieve workshops gehouden. Voor deelnemers zijn er workshops als ‘Omgaan met eenzaamheid' en 'De kracht van vriendschap'. De ervaringsdeskundigen van SMO Traverse en RIBW Brabant geven samen de cursus 'Herstellen doe je Zelf'. Ook kun je meedoen aan een Zen meditatie en kun je je eigen Dromenvanger maken van reclycled materiaal. Daarnaast is er de hele dag een informatiemarkt, waar ook voldoende ruimte is voor discussies. ’s Middags wordt er een gratis gezamenlijke lunch aangeboden.

Aanmelden
Iedereen is donderdag 28 september van 10:00 tot 14:30 uur van harte welkom op de Verrijkingsdag 2017 aan de Hasseltstraat 194. Inschrijven is noodzakelijk en kan via www.verrijkingsdag.simplesite.com